вторник, 4 ноември 2008 г.

Картички

Здравейте!
Днес ще ви покажа последните 3 картички от изминалия месец.
Първата вече сте я виждали, но направих малка корекция и мисля, че така изглежра по добре. Сложих допълнителна пеперуда върхо оранжевата. Така се получи много добър визуален баланс в горната част на картичката.















Ето това е котето за което споменах в последната публикация.Сладко е нали?
Какво бих могла да разкажа за тази картичка. Декоративната мрежа е мой любим елемент. Но трудно й намира приложение. Подпъхната е под розовата основа и закрепена с двойно-залепяща лента.
Цветята са ви познати вече. Мисля че придават изисканост и стил.








А това е "котето с косматите уши "
така го кръсти моята малка Ади :)





Ето го и следващият герой. Едно сладко, добро и заслужило похвала кученце. Синя основа, декоративна хартия на кръгчета и паус. Лапичките направих сама с помоща на photoshop-а. Харесва ми ефектът който съм постигнала.Все още ми стои малко незавършено,но може би ще помисля по въпроса!






Ако увеличите снимката, ще забележите, че на чинийката с храна пише "Good Dog" . Карнавална шапка и панделка-тоест party time. Добро попълнение към подаръка за рожденият ден на вашето дете или близък приятел.




И отново -Коледна картичка. Тук проявих малко сръчност ;) . На много места съм виждала зашити на ръка елементи, но така и не се престраших да опитам! И ето, че в събодният следобед реших да го направя. Маркирах местата през които ще прекарам конеца, вдянах иглата и започнах. При положение, че това е нещото което най-много мразя да правя, мисля че се получи много добре. Ефектна декорация на една по нестандартна картичка!
Това е всичко от мен за сега ! Днес ще запрятам ръкави и ще порисувам малко, защото нямам никакви скици и не обичам да бездействам. Пожелавам на всички прекрасен есенен следобед!
Целувки и до скоро!

3 коментара:

Анонимен каза...

Ади, просто нямам думи!!!! Прекрасни, прекрасни, прекрасни! Много търпение и любов лъха от всяка една! Удоволствие е да ги гледаш! Руми

Daniela Ivanova каза...

Руми, благодаря ти милича. Няистина всяка една от тези картички е направена с любов и огромно желание.
Целувки!

Анонимен каза...

Ади, наистина невероятни картички!!! Но определено "котето с косматите уши" ;o))) най-много ми хареса.